CV secretaresse Tilburg


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 57

Woonplaats: Tilburg

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: werkervaring als secretaresse voor HBO-onderwijs op het gebied van: studentenadministratie, stages en examens.

Opleidingen en cursussen: HBO Psychologie en Counseling
MEAO
Microsoft Office
Creatief schrijven post HBO cursus

Overige informatie:

Rijbewijs: A

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Als medewerker bedrijfsvoering ben ik breed inzetbaar voor ondersteuning op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. Ik heb een open en extraverte persoonlijkheid, ben makkelijk in de omgang en benader iedereen met respect. Mijn werkzaamheden kenmerken zich door accuraatheid en oplossings- en resultaatgerichtheid. Door het gebruik maken van mijn communicatieve vaardigheden en organisatorische kwaliteiten zorg ik voor het beste resultaat, op tijd en rekening houdend met alle partijen. Mijn collega’s omschrijven mij als vrolijk, fijn om mee samen te werken en een persoon die altijd klaar staat. Ik werk graag in een dynamische organisatie waar een gezonde mate van hectiek en bedrijvigheid heerst.

Hobby's en interesses: Lezen o.a. literaire en historische romans. Schilderen van uitvergrootte bloemen, landschappen en dieren. Wandelen in de Drunense duinen, uitwaaien op het strand in Zeeland (natuurgebied de Zwarte Polder) met mijn gezin en onze hond.
Psychologie, Neurolinguïstisch programmeren (NLP), medische terminologie.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV