Uitzendbureaus Tilburg

Je kunt je bij de meeste uitzendbureaus in Tilburg direct via de website inschrijven. De meeste uitzendbureaus beoordelen je inchrijving en CV en beslissen dan of je wordt 'aangenomen'. Je komt dan in de cv-database terecht van het uitzendbureau. Het kan ook voorkomen dat je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Het bureau krijgt dan een beter beeld van je.

Het voordeel van ingeschreven staan bij een uitzendbureau is dat je zelf benaderd wordt door het bureau wanneer er een vacature voorbij komt die aansluit bij je cv. Het sollicitatieproces verloopt ook via het uitzendbureau. Hier ontstaat de eerste selectie van kandidaten. Ben je hier eenmaal doorheen, dan kom je op gesprek bij de werkgever. Het voordeel hiervan is dat je zo weinig concurrentie hebt. Vaak gaat het om ongeveer vier kandidaten die door de eerste selectieronde zijn gekomen.

Een baan via een uitzendbureau

Het is een misvatting dat je alleen tijdelijk werk krijgt aangeboden van een uitzendbureau. Het kan ook heel goed voorkomen dat je een vaste aanstelling krijgt vanuit een tijdelijke baan. Sla daarom nooit een vacature af omdat deze alleen voor een bepaalde periode is. Mocht je werk aangeboden krijgen voor een tijdelijke periode, dan zijn deze werkzaamheden perfect om je cv op te bouwen en werkervaring op te doen. Gaten in je cv zijn in iedergeval nooit goed
 

Meer uitzendbureaus in Tilburg

Timing uitzendbureau Tilburg

Heuvelring 55
5038 CJ Tilburg
013 536 11 00


Luba uitzendbureau Tilburg

Willem ll straat 44
5038 BH Tilburg
013 536 29 30


Olympia uitzendbureau Tilburg

Stadhuisplein 356A
5038 TH Tilburg
013 580 26 50