CV Medewerker Klantenservice Tilburg


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 32

Woonplaats: Tilburg

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Na het studeren ben ik bij Foto Tuerlings aan de slag gegaan als verkoopster van camera's en accessoires. Naast mijn werk heb ik de opleiding tot Administratief Medewerker en Telefoniste/Receptioniste gevolgd bij Fabius Opleidingen. Daarna ben ik gaan werken bij Rhenus Contract Logistics als uitzendkracht via Adecco. Mijn werkzaamheden als Customer Service Representative voor de medische klant Edwards Lifesciences hebben mij laten inzien hoe belangrijk de rol van klantenservice is en mijn enthousiasme voor dit werk verder ontwikkeld.

Opleidingen en cursussen: Na mijn afstuderen van de Havo met dubbel profiel (Economie&Maatschappij en Cultuur&Maatschappij) begonnen aan het hbo. 2 jaar HBO International Event, Music & Entertainment Studies gericht op communicatie. Daarna de switch gemaakt naar International Lifestyle studies richting trendwatching en conceptontwikkeling. Later nog 1 jaar Pabo, na half jaar stage gestopt met de opleiding.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Competenties:
Aandacht voor anderen, logisch nadenken, kwaliteit leveren, klantgericht werken, leren & ontwikkelen.

Werkwaarden:
Zinvolle bijdrage leveren, concrete resultaten behalen, ondernemen, creatief denken, zekerheid & stabiliteit.

Hobby's en interesses: Ik sport 3 keer in de week in de sportschool. Naast fitness geniet ik ook van elke week een les yoga.
Fotografie is al jaren een grote hobby van mij. Naast een hobby ben ik ook beschikbaar voor kleine opdrachten als evenementen of portretwerk. Zelf focus ik mij vooral op natuur-, urbex- en portret fotografie. S avonds vind ik het heerlijk om op de bank series en films te kijken, of naar de bios te gaan.
In de weekenden zet ik mij regelmatig in als vrijwilliger bij Ducati Club Nederland, o.a. als vertegenwoordiger, fotograaf en organisatie evenementen.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV