Vacature Vrachtwagenchauffeur CE Big Bazar en AH, Tilburg Tilburg


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31624926817

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij op zoek naar CE Chauffeurs die houden van een afwisselende baan. Jouw werkweek bestaat namelijk uit zowel diensten voor Big Bazar als voor Albert Heijn.

De opdrachtgever is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten. In Nederland zijn zij één van de grootste logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerde en gekoelde producten.

Jouw werkdag start je met een goede bak koffie op standplaats Tilburg. Zodra je deze op is en het tijd is ga je aan de slag met je route voor die dag. Je weet vooraf al of je voor Big Bazar gaat rijden of voor Albert Heijn. Ook het aantal adressen is dan bekend. Tijdens je werkdag zorg je ervoor dat de boordcomputer up to date blijft. Het systeem waar mee wordt gewerkt is Transics. Als je hier geen ervaring mee hebt krijg je een uitgebreide uitleg hier over.

Bij deze vacature zal je op maandag t/m vrijdag aan het werk gaan. Wanneer je het zelf wilt kan je er voor kiezen om ook (sporadisch) op zaterdag te werken. Dit is geen verplichting en wordt alleen gedaan wanneer je zelf hebt aangegeven dit te willen.

Ben jij de gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Solliciteerd dan gelijk! Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar op 06-24926817.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bruto uurloon €15,36
8% vakantiegeld
25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week
Fulltime baan waarbij je zelf beslist of je in het weekend wilt werken of niet
Gratis nascholing code 95
Collectieve zorgverzekering
Persoonlijke aandacht

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren