Vacature Fulltime chauffeur CE Nettorama, Tilburg Tilburg


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31620383657

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, dat betekend op maandag tot en met vrijdag en 1 keer in de 2 a 3 weken op zaterdag. Maar mocht je liever parttime willen werken omdat dat beter bij jouw situatie past dan is dat ook zeker mogelijk!

Vanuit je standplaats in Tilburg ga je op pad naar diverse filialen van de supermarktketen Nettorama. Alle adressen zijn gelegen in Nederland, je zal dan ook in deze functie nooit de grens over gaan. Jouw starttijd is geheel afhankelijk van de rit die je gaat rijden, maar over het algemeen zal je vroeg in de ochtend starten. Naast het laden en lossen van de wagen is het belangrijk dat jij de ritlijsten goed invult. Dit is een nauwkeurige klus wat zeker niet over het hoofd mag worden gezien.

Je wordt natuurlijk niet in het diepe gegooid. Voordat je aan de slag gaat zal je eerst een introductie volgen op locatie van 2 dagen. Dit zodat je meer te weten krijgt over het bedrijf, de achtergrond en bepaalde taken die bij jouw functie behoren naast het rijden, laden en lossen. Na de introductiedagen wordt je vervolgens door een mentorchauffeur ingewerkt die jou waar nodig nog wat tips en tricks kan geven om het werk gemakkelijker te maken voor jezelf.
Ga jij aan de slag in deze functie? Solliciteer dan gelijk voordat iemand anders je voor is! Je mag ons ook een bericht sturen via Whatsapp op 06-20383657.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bij deze baan horen de volgende arbeidsvoorwaarden:

Bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) van €2662,40
Toeslagen conform cao TLN
8,33% Vakantiegeld
25 Vakantiedagen
Contract met urengarantie
Gratis nascholing code 95
Goede pensioenregeling
Persoonlijke aandacht

Sector: Beveiliging

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren